برای آن که بتوانید پیمانکار شهرداری شوید باید در ابتدا شرکت خود را به صورت کاملا رسمی و قانونی به ثبت برسانید. پس از آن می توانید به سراغ شرکت در مناقصه ها و مزایده های رسمی و قانونی برگزار شده توسط شهرداری ها بروید.
با توجه به اینکه تمامی امور شهرداری ها زیر نظر دولت و از طریق مناقصه و مزایده برگزار می شود؛ اگر شما شرکت خود را به صورت کاملا رسمی به ثبت رسانده باشید، نمی توانید از مزیتهای عقد قرارداد با شهرداری برخوردار شوید و به عنوان پیمانکار شهرداری فعالیت هایی را بر روی پروژه های مختلف انجام دهید. در ادامه این مقاله با چگونگی ثبت شرکت پیمانکاری شهرداری آشنا می شویم. پس با مجله هزاره همراه شوید.
ثبت شرکت پیمانکاری شهرداری
برای آنکه شرکت پیمانکاری خود را به ثبت برسانید و در مزایده ها و مناقصه های دولت شرکت کنید؛ بهتر است این نکته را در نظر داشته باشید که ابتدا حتما شرکت خود را به صورت سهامی خاص ثبت کنید. همچنین بهتر است از ثبت شرکت به صورت مسئولیت محدود که اعتبار کمتری دارد و در مناقصه ها و مزایده ها کمتر مورد استقبال قرار می گیرد خودداری کنید.
شرکت هایی که در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند و می خواهند به عنوان پیمانکار شهرداری فعالیت کنند باید ابتدا استعلام های لازم را در ارتباط با نام شرکت مورد نظر بگیرند تا متوجه شوند که نام شرکت آنها قبلا به ثبت نرسیده باشد. در این صورت می توانند نام شرکت خود را به صورت سهامی خاص به ثبت برسانند.
پس از انتخاب نام برای شرکت پیمانکاری خود باید تمام مدارک لازم را برای ثبت شرکت خود آماده کرده و در اختیار مراجع ثبت کننده شرکت های پیمانکاری شهرداری قرار دهید. در آخر نیز شما باید تمام هزینه های مربوط به انتشار آگهی در روزنامه های رسمی کثیرالانتشار را پرداخت کنید. این کار کمک می کند تا به اعتبار و ارزش شرکت خود اضافه کنید.
مدارک مورد نیاز ثبت شرکت پیمانکار شهرداری
برای آنکه بتوانید شرکت پیمانکاری شهرداری خود را ثبت کنید نیاز دارید که مدارک زیر را ارائه کنید:
تهیه اساسنامه شرکت ( ۳ نسخه ) که توسط کلیه سهامداران امضا شده باشد.
ارائه کپی کارت ملی و شناسنامه افراد سهامدار
ارائه گواهی سوء پیشینه کیفری کلیه اعضا
مراجعه به یک دفترخانه و تهیه یک اقرار نامه معتبر
تهیه و تکمیل فرمی تحت عنوان انتخاب نام شرکت
تهیه و تکمیل مشخصات اعضای شرکت در قالب یک فرم
ارائه ۲ نسخه اظهارنامه از بخش حسابداری
حضور حداقل ۵ نفر برای تاسیس شرکت
تهیه حداقل میزان سرمایه
۳۵% از سرمایه اولیه باید در حساب شرکت قرار بگیرد
بازرسین و هیئت مدیره تشکیل شود
رشته های مختلف پیمانکاری
کارت پیمانکاری شهرداری در رشته ها و حوزه های مختلف زیر ارائه می شود:
طولانی ترین قطار مسافربری جهان با ۱۰۰ واگن متصل به ابعاد حدود دو کیلومتر آغاز به کار کرد. این قطار از مناظر خیره کننده کوه های آلپ سوئیس عبور می کند. در ادامه این مقاله از مجله ی هزاره با ما همراه شوید.
طولانی ترین قطار مسافربری در سوئیس
راه آهن راتین متعلق به شرکت راهآهن سوئیسی با سفر در یکی از دیدنی ترین مسیرهای رشته کوههای آلپ، توانست رکورد طولانیترین قطار مسافری جهان را در روز شنبه به خود اختصاص دهد. طولانی ترین قطار مسافربری جهان دارای ۱۰۰ واگن است که در روز شنبه از میان کوههای آلپ سوئیس عبور و بیش از یک و نیم کیلومتر در این مسیر حرکت کرد.
این قطار ۱۹۱۰ متر بوده که از ۲۵ قطار چند واحدی تشکیل می شود. در اولین حرکت این قطار که در میان کوه های آلپ بود، ۱۵۰ مسافر در آن سوار شده بودند و از کانتون گراوبوندن در شرق سوئیس عبور کرد.
سخنگوی راه آهن راتین اعلام کرده است که این قطار طولانی چند صد متر طولانی تر از قطار بلژیکی است که توانسته بود در دهه ۹۰ رکورد جهانی را از آن خود کند. راه آهن راتین همچنین اعلام کرده است که رکورد جهانی طولانی ترین قطار مسافربری را در رویدادی به مناسبت صد و هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس راه آهن سوئیس شکسته است.
قطار ” کروز الپاین” از یک مسیر مارپیچ از پردا تا آلوانئو را در مدت زمان یک ساعت طی کرده است. این مسیر در سال ۲۰۰۸ به عنوان یک میراث جهانی در یونسکو به ثبت رسیده است. در این مسیر ۲۲ تونل به هم متصل هستند و ۴۸ پل در این مسیر وجود دارد.
تصاویر هوایی که در رسانه های سوئیسی منتشر شده است نشان می دهد که این قطار همزمان در چند ارتفاع حرکت کرده است، به طوری که در همان حال که سر قطار در حال خروج از یک تونل بود، واگن های عقبی در حال عبور از باقی تونل ها بوده است.
جاده ای که منتهی به نقاطی که منظره خوبی از این مسیر ریلی دارند نشان می دهد، به روی خودروها بسته شده بود، با این حال اما بسیاری از افراد با پای پیاده یا با استفاده از دوچرخه خود را به کوهپایه رساندند تا بتوانند بهترین دید را نسبت به قطار داشته باشند. همچنین زمانی که قطار از کوهپایه به طرف پایین می آمد، برخی از مردم سوار بر دوچرخه سعی کردند به صورت موازی با مسیر قطار آن را دنبال کنند.
این نکته را نیز باید در نظر داشت که قطارهای باری با طولی بیش از سه کیلومتر بزرگتر هستند، اما این قطار طولانی ترین قطار مسافربری است که تا به حال حرکت کرده است. علاوه بر این، آمارها نشان می دهد که ۳۰۰۰ نفر این رویداد تاریخی را بر روی یک صفحه نمایش غول پیکر که در نیمه راه در نزدیکی برگون نصب شده بود تماشا کرده اند.
تویوتا موتور کورپوریشن یک شرکت با اصالت ژاپنی اما چند ملیتی سازنده خودرو، ماشینآلات، پیشرانه و قطعات خودرو مستقر در شهر تویوتا در استان آیچی ژاپن است. در این شرکت نخستین خط تولید خودرو تویوتا در سال ۱۹۳۷ توسط کیشیرو تویودا و در کارخانه ماشین سازی صنایع تویوتا راهاندازی شد. اولین خودروی سواری این شرکت تویوتا ای ای نام داشت. تویوتا در زبان ژاپنی به معنای شالیزار است. شرکت تویوتا همچنین دارای برندهای دینا، دایهاتسو، لکسوس و هینو موتورز نیز بوده که در حال حاضر به عنوان بزرگترین خودروساز جهان شناخته می شود. سهام این شرکت در بازار بورس نیویورک، بورس لندن و بورس توکیو معامله می شود. این خودرو به صورت کارکرده، دست دوم و در حد نو برای مزایده نیز گذاشته می شود. در ادامه این مقاله از مجله هزاره برای معرفی بیشتر این مجموعه و مزایده خودرو تویوتا همراه ما باشید.
ورود تویوتا به بازار ایران
تویوتا که یک برند خودرویی معتبر در سراسر جهان است در سال ۱۹۳۷ تاسیس شد و تا به امروز توانست به سرعت خود را رشد دهد. شما در هر رنج قیمتی می توانید محصولات این شرکت را پیدا کنید. تویوتا در سال ۲۰۱۶ توانست خود را به عنوان سیزدهمین شرکت بزرگ جهان معرفی کند و در حقیقت با تولید بیش از ۱۰ میلیون خودرو در سال، تبدیل به بزرگ ترین خودروساز جهان شد.
در زیر مجموعه تویوتا خودرو هایی مانند لکسوس و Scion قرار دارند و همچنین هیبریدی های مختلفی را تولید می کنند که تویوتا پریوس پرفروش ترین هیبریدی جهان در چندین سال اخیر شناخته شده است. در ایران نیز تویوتا از طریق شرکت ایرتویا عرضه می شود و محصولات سدان و شاسی بلند تویوتا در ایران به فروش می رسد.
مزایده خودرو تویوتا
همه روزه در کشور ارگان های مختلفی انواع کالاهای مختلف اعم از خودرو های خود را به صورت مزایده به فروش می گذارند که ارگان دولتی سپاه هم به همین شکل خودروهای مازاد خود را به صورت مزایده ای به فروش می رسانند. مزایده تویوتا سپاه نیز عمدتا به صورت آنلاین یا حضوری انجام می شود که قبل از شرکت در مزایده شما می توانید خودرو های مزایده ای را مشاهده کرده و پیشنهاد قیمت بدهید. در این نوع از مزایده خودرو سپاه در سال ۱۴۰۱ که در حال برگزاری است، این خودروها به صورت کارشناسی شده هستند که کارشناس مربوطه معمولا از نهادهای دولتی بوده و طی مراحلی خودرو ها را بررسی و قیمت گذاری می کند.
پس از اعلام فرایند مزایده و این قیمت گذاری نیز، فردی برنده مزایده تویوتا سپاه و یا دیگر ارگان ها خواهد بود که بالاترین قیمت پیشنهادی را ارائه کرده باشد. این قیمت ها نباید کمتر از قیمت کارشناسی اعلام شده باشد.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مزایده خودرو » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
بر اساس اعلام رئیس شورای شهر تهران، مطالبات حوزه شهرسازی مثل عوارض ساخت و ساز در شرایط نامناسب اقتصادی با تخفیف همراه می شود. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.
جزئیات تخفیف عوارض ساخت و ساز
مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران در حاشیه یکصد و سومین جلسه شورا ضمن اشاره به تشریح جزئیات تخفیف لایحه نحوه اخذ مطالبات حوزه شهرسازی شهرداری اظهار کرد: مبالغ تا یک میلیارد تومان از ۴۰ درصد تخفیف، از یک میلیارد تا ۲۵ میلیارد تومان ۳۸ درصد، از ۲۵ میلیارد تا ۵۰ میلیارد ۳۶ درصد و از ۵۰ میلیارد تومان به بالا ۳۴ درصد خواهد بود.
وی اضافه کرد: به هر میزان که مبلغ بالاتر باشد این تخفیف ها کمتر است و برای مبالغ پایین و همچنین شهروندانی که می خواهند ساخت و ساز کنند عوارض کمتر خواهد بود.
رئیس شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: در شرایط نامناسب اقتصادی این تخفیف در نظر گرفته شده تا کسانی که فیش دریافت کردند از فرصت استفاده کرده و هر چه سریع تر عوارض خود را بپردازند. در این صورت از تخفیف بیشتری بهره مند می شوند.
چمران ضمن اشاره به انتصابات در شهرداری تصریح کرد: ما در ارتباط با سرپرستان اعلام کردیم هر چه سریع تر یا حکم همان سرپرست را تمدید کنند و یا تغییرات را انجام دهند.
علاوه بر این در جلسه امروز تصویب شد که ۳ درصد جایزه خوش حسابی از ۱۵ آبان تا ۱۴ آذر، از ۱۵ آذر تا ۱۴ دی ماه ۳۶ درصد از ۱۵ بهمن تا ۲۰ اسفند ۳۴ درصد و از ۲۰ اسفند تا پایان سال ۲۰ درصد اعمال شود.
همچنین تخفیف عوارض برای قطع اشجار و ماده ۱۰۰ وجود نخواهد داشت و به دنبال این موضوع تقسیط در پرداخت عوارض قطع درخت و ماده ۱۰۰ اعمال می شود.
از سوی دیگر حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران ضمن اشاره به تصویب “اصلاحیه مصوبه نحوه اخذ مطالبات حوزه شهرسازی شهرداری تهران”، گفت: مدیریت شهری تهران با هدف ایجاد تعادل در قیمت مسکن، رونق ساخت و ساز و همچنین تشویق و تسهیل در وصول مطالبات ناشی از عوارض صدور پروانه ساختمانی و نظارت فنی، این لایحه را با در نظر گرفتن تخفیفات پلکانی به شورای اسلامی شهر تهران ارائه کرده بود که با همراهی اکثریت قاطع اعضای شورای انقلابی شهر تهران به تصویب رسید و اکنون با تأیید فرمانداری محترم تهران برای اجراء، به مناطق ۲۲ گانه ابلاغ شده است.
صارمی همچنین با اشاره به تحقق صدور یک هفته ای پروانه شهرسازی توسط مناطق افزود: براساس این مصوبه، متقاضیان پروانه و گواهی ساختمانی که دارای تسویه حساب قطعی و تأییدیه وصول عوارض سیستمی باشند، در صورت عدم تغییر در سطح و سطوح مورد درخواست، تا پایان سال ۱۴۰۲ نیز مشمول افزایش احتمالی عوارض نمی شوند.
وی همچنین در ارتباط با پاداش خوش حسابی در مصوبه جدید، خاطر نشان کرد: در صورتی که مؤدی یا متقاضی صدور پروانه، تمایل داشته باشد کل مبلغ عوارض شهرسازی را به صورت نقدی و یکجا از تاریخ ۲۰ آبان ماه تا ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۱ پرداخت کند، مشمول پاداش و جایزه خوش حسابی می شود.
در این مصوبه با هدف بهره مندی حداکثری مشمولان از این فرصت، میزان پاداش با توجه به مبلغ عوارض و زمان پرداخت، به صورت پلکانی حداکثر تا ۴۰ درصد تعیین شده است.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های ابنیه و عمران » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
در فرایند مناقصه بعد از آنکه شرکت کنندگان در مناقصه پیشنهادهای خود را که به صورت پاکت های لاک و مهر شده است؛ به همراه تضمین پاکت (الف)، پیشنهاد فنی بازرگانی پاکت (ب) و سپس پیشنهاد قیمت پاکت (ج)، در یک لفاف مناسب و مهر شده به مناقصه گزار تحویل دادند، زمان و مکان جلسه بازگشایی پاکات مناقصه تعیین می شود. در ادامه این مقاله از مجله هزاره همراه ما باشید.
مراحل جلسه بازگشایی پاکات مناقصه
در طی جلسه بازگشایی پاکات مناقصه، بر اساس ماده ۱۸ قانون برگزاری مناقصات، مراحل بازگشایی پیشنهادات مناقصه گران به شکل زیر انجام خواهد شد:
۱ ـ تهیه فهرست اسامی دریافت کنندگان اسناد، (پیشنهاد دهندگان)، حاضران و شرکتکنندگان در جلسه.
۲ ـ بازکردن پاکت تضمین (پاکت الف) و کنترل آن.
۳ ـ بازکردن پاکت فنی بازرگانی.
۴ ـ بازکردن پیشنهاد قیمت و کنترل از نظر کامل بودن مدارک و امضای آنها و کنارگذاشتن پیشنهادهای غیرقابل قبول در مناقصات یک مرحله ای.
۵ ـ تحویل پاکت های فنی بازرگانی به کمیته فنی بازرگانی در مناقصات دو مرحلهای.
۶ ـ تهیه و تنظیم و امضای صورتجلسه گشایش پیشنهادها توسط کمیسیون مناقصه.
۷ ـ تحویل پاکت های قیمت و پاکت تضمین پیشنهادهای رد شده به مناقصه گزار برای استرداد به ذی نفع.
در این زمینه دستگاه مناقصه گزار وظیفه دارد که از مناقصه گران یا نمایندگان آنها برای حضور در جلسه گشایش پیشنهادهای مالی دعوت کند.
در مناقصات دو مرحله ای مناقصه گزار وظیفه دارد که بر اساس معیارها و روش های اعلام شده در اسناد مناقصه ارزیابی فنی بازرگانی پیشنهادات را انجام دهد. در صورتی که بررسی فنی بازرگانی این پیشنهادات لازم باشد نتیجه این بررسی در طول مدت زمانی که کمیسیون مناقصه مشخص می کند به جلسه بعدی کمیسیون واگذار شده و پاکت افرادی که امتیاز فنی را کسب کرده اند باز می گردد.
ارزیابی های فنی و بازرگانی تنها پیش از گشودن پیشنهادات قیمت مجاز است. همچنین پاکت پیشنهاد قیمت مناقصه گرانی که در ارزیابی های فنی بازرگانی پذیرفته نشده اند، باید بدون آن که باز شود، برگردانده شود.
ارزیابی مالی پیشنهادات
در هنگام ارزیابی مالی شرکت کننده ای که مناسب ترین قیمت را پیشنهاد داده باشد به عنوان برنده اول اعلام می شود و برنده دوم نیز در صورتی اعلام می شود که تفاوتقیمت پیشنهادی وی با برنده اول، کمتر از مبلغ تضمین باشد. روش ارزیابی مالی باید دراسناد مناقصه بهصورت کامل و با ذکر نحوه تاثیرگذاری ارزیابی فنی بازرگانی بر قیمت اعلام شود.
بعد از باز کردن پاکت قیمت ها اگر بررسی قیمت ها و تجزیه و کنترل مبانی آنها لازم باشد کمیسیون مناقصه می تواند بررسی آن را به کمیته فنی بازرگانی ارجاع دهد و کمیته فنی بازرگانی در حداکثر دو هفته نتیجه را بررسی و به کمیسیون مناقصه اعلام کند.
باید دقت کنید که بعد از باز کردن پیشنهادات قیمتی تضمین برنده اول و دوم نزد مناقصه گزار نگهداری می شود و تضمین دیگر شرکت کنندگان برگردانده می شود. در مناقصات بین المللی مناقصه گران داخلی در مقایسه با مناقصه گران خارجی اولویت دارند.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های امروز » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، به زودی خط تولید سه میلیون تیراژی سرم در کشور راه اندازی خواهد شد و نیاز بخش عمده ای از کشور را پوشش خواهد داد. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.
میزان تولید سرم در کشور
حیدر محمدی در ارتباط با میزان تولید تجهیزات پزشکی و سرم در داخل کشور گفت: میزان سرم تولیدی ما حدود ۱۴ تا ۱۵ میلیون در ماه است که این میزان حدود یک تا دو میلیون از نیاز کشور کمتر است. تا اوایل سال گذشته میزان نیاز ما به سرم در ماه ۱۰ و نیم میلیون بود و باقی مانده آن ذخیره می شد و از زمانی که پیک پنجم کرونا شروع شد این نیاز به شدت افزایش یافت.
محمدی خاطر نشان کرد: ما از تابستان سال جاری مجددا با مشکل کمبود سرم روبرو شدیم و از همین جهت هم واردات را ادامه دادیم. در حال حاضر هفته ای ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار سرم وارد کشور می شود.
رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: به زودی نیز خط تولید سرم در یکی از شرکت های داروسازی در کشور و با ظرفیت حداقل سه میلیون عدد سرم در ماه طی یک تا دو ماه آینده راه اندازی خواهد شد.
وی در پایان تصریح کرد: دو شرکت داروسازی در اهواز و اصفهان از سال دیگر با خط تولید سرم راه اندازی و یکی از شرکت های سرم ساز ما نیز ظرفیت تولید خود را دو برابر می کنند بنابراین از اواخر سال جاری یا اوایل سال آینده نه تنها واردات سرم نخواهیم داشت بلکه صادر کننده نیز خواهیم بود.
صفاری مدیدعامل شرکت داروسازی جابر ابن حیان نیز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما در خط کپسول آموکسیسلین روزانه یک میلیون کپسول تولید میکنیم و ظرفیت های خود را در زمینه های مختلف ارتقا داده ایم.
شرکت تحقیقات بازار Canalys اعلام کرده است که فروش تلفن هوشمند در سراسر جهان، در مدت سه ماه منتهی به سپتامبر، با ۹ درصد کاهش روبرو بوده است. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.
تاثیر مشکلات اقتصادی بر بازار تلفن هوشمند
بازار جهانی تلفن هوشمند تحت تاثیر مشکلات اقتصادی مصرف کنندگان بوده است و آنها را واداشته تا خریدهای غیر ضروری مانند دستگاه های الکترونیکی شخصی را به عقب بیاندازند. این مدت زمان در سه ماهه منتهی به سپتامبر سال جاری بدترین سه ماهه سوم را از سال ۲۰۱۴ سپری کرده است.
شرکت تحقیقات بازار Canalys همچنین اعلام کرده است که فروش تلفن هوشمند در سراسر جهان، در مدت سه ماه منتهی به سپتامبر، ۹ درصد کاهش را تجربه کرده و به کاهشی ادامه داده است که در کل سال ۲۰۲۲ وجود داشته است. پیش بینی های اقتصادی بر آن است که این روند نزولی تقاضا، احتمالا به مدت ۹ ماه دیگر نیز ادامه پیدا خواهد کرد.
اعتماد مصرف کنندگان با افزایش نرخ بهره و قیمت های انرژی در سال جاری متزلزل شده است کندی اقتصاد و قرنطینه های کووید ۱۹ در چین تبدیل به عامل مهمی در کاهش فروش تلفن هوشمند شده است. سازندگان تلفن هوشمند چینی مانند شیائومی، ویوو و اوپو همگی امسال کاهش دو رقمی فروش را ثبت کرده اند و تنها آیفون اپل بوده که در برابر شرایط بازار کمی منعطف باقی مانده است.
بر اساس آمارهای منتشر شده تخفیف ها و تبلیغ ها کمک کرده است که شرکت سامسونگ الکترونیکس که حضور آنچنانی هم در چین ندارد، برتری خود در بازار جهانی را با در اختیار داشتن ۲۲ درصد سهم حفظ کند. برند اپل نیز که سری ۱۴ آیفون را از سپتامبر روانه بازار کرده است سهم بازار خود را به ۱۸ درصد افزایش داده است اما شرکت هایی نظیر اوپو و ویوو سهم کمتری در مقایسه با سال گذشته داشته اند.
به گزارش بلومبرگ، با وجود آن که اپل برنده اصلی سهم بازار در سه ماهه سوم بوده است اما برنامه های افزایش تولید خانواده آیفون ۱۴ را لغو کرده است.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال استعلام های جدید هستید «استعلام های تجهیزات مخابرات» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
در گذشته به موتور سیکلت به عنوان یک وسیله نقلیه موتوری دو چرخ نگاه می شد در حالیکه این روزها با بزرگ شدن بازار موتور شرکت های بزرگ سعی کرده اند که با توجه به نیاز مشتری انواع مختلفی این وسیله را طراحی و تولید کنند. در این مقاله از مجله هزاره به بررسی آنها و همچنین نحوه خرید موتور مزایده ای خواهیم پرداخت.
انواع موتورسیکلت
موتور سیکلت ها دارای انواع و کلاس های مختلفی به شرح زیر هستند:
موتور سیکلت مسابقه ای
از جمله ویژگی های این نوع موتورسیکلت سرعت، شتاب، قدرت ترمز گیری و قدرت مانور بالای آن است. به همین دلیل رانندگی با این وسیله نیاز به هوش و سرعت عمل بالایی دارد. این موتورها دستگیره فرمان کوتاه با قابلیت گردش بسیار محدود (بین ۱۰ تا ۱۵ درجه) را دارند. ارتفاع زین بیشتر و طول کمتر موتورسیکلت نسبت به مدل کروزر و عقب بودن جاپایی باعث میشود که راکب قدری روی موتور خمیده شده و شکلی آیرو دینامیکی به خود میگیرد. ترمزها، لاستیک ها، سیستم انتقال نیرو و سیستم تعلیق این موتورها عملکرد بسیار خوبی دارد.
موتور سیکلت استاندارد یا شهری
این موتورها ساده بوده و برای استفاده در شهر کاربرد دارند. ساخت این موتورها از دهه ۷۰ میلادی رواج پیدا کرده است و در اوایل دهه ۸۰ در اروپا به اوج خود رسیده است. این موتورها به لحاظ اقتصادی قیمت مناسبی داشته و عموم مردم قدرت خرید آنها را دارند. یکی از محبوب ترین این نوع موتورها مدل هوندا ۱۲۵ سی جی است.
موتور سیکلت کروز یا تفریحی
این موتور سیکلت ها دارای فاصله زیادی میان دو چرخ هستند و ارتفاع زین آنها کم بوده و دستگیره آنها بلند است. پاهای راکب در این نوع معمولا جلوتر از بدنش است و دست ها برای گرفتن دستگیره ها بالا می آید. به همین دلیل هم راکب معمولا با کمری قائم بر روی آن قرار می گیرد. طی کردن مسافت های زیاد بر روی این موتورها به دلیل نوع نشستن راکب، خسته کننده نخواهد بود.
موتور سیکلت فراجاده ای
استفاده از این موتور سیکلت ها در خارج از جاده های هموار و آسفالته بوده و با اهداف مختلفی طراحی و ساخته می شوند. کاربرد اصلی این موتورهای آف رود یا فرا جاده ای در مکان های برون شهری یعنی جاده های کویری، بیابان ها و مسیرهای پوشیده از درخت است. درواقع ویژگی اصلی این مسیرها پستی و بلندی، ناهمواری و باتلاق و لجنزار، صخره و تپه های فراوان است که این موتورها توانایی عبور از آنها را دارند.
موتور سیکلت کراس
در زمان هایی که نیاز به انجام پرش های بلند از تپه ها و انجام حرکات نمایشی باشد از موتور سیکلت کراس استفاده می شود. این موتورسیکلت ها مخصوص بیابان ها و تپه ها است و تنها برای این نوع کاربری طراحی شده است. به همین دلیل هم تجهیزات مورد نیاز برای تردد در سطح شهر را نداشته و حتی در بعضی از این مدلها سیستم روشنایی نیز وجود ندارد.
نحوه خرید موتورسیکلت مزایده ای
بسیاری از سازمان های دولتی و خصوصی اقدام به برگزاری انواع مزایدات موتور سیکلت می کنند. این فرایند با اعلام سازمان برگزار کننده مثل سازمان قوه قضاییه، نیروی انتظامی شروع شده و در روزنامه های کثیرالانتشار یا وب سایت های اطلاع رسانی این آگهی ها مانند سایت مزایدات هزاره، منتشر می شود. سپس متقاضیان با ارائه اسناد مورد نیاز وارد فرایند رقابتی شده و در صورتی که بالاترین قیمت را نسبت به رقبا ارائه بدهند، برنده مزایده خواهند بود. مزایده موتور سیکلت عمدتا در حوزه هایی مانند مزایده فروش مدل های مختلف موتور سیکلت نو و اسقاطی و غیره است.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده های قوه قضائیه » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
اولین صادرات خودرو سایپا که شامل خودروهای کوییک و ساینا است؛ به ونزوئلا انجام شد. در طی این فرایند وزیر حمل و نقل و سفیر ونزوئلا نیز حضور داشتند. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه باشید.
همکاری های خودرویی ایران و ونزوئلا
در طی مراسم ارسال خودروهای کوییک و ساینا به ونزوئلا، وزیر حمل و نقل ونزوئلا با ابراز خوشنودی از همکاری مشترک بر اساس توافقات ایجاد شده میان دو کشور گفت: بر اساس نگاه همکاری دو کشور در کمیسیون اقتصادی مشترک در فاز اول صادرات خودروهای باکیفیت و قیمت مناسب سایپا در حال انجام است.
رامون بلاسکز ضمن اشاره به این که در نمایشگاهی که شرکت های ایرانی در این کشور برگزار کردند از محصولات سایپا استقبال خوبی شده است؛ خاطر نشان کرد: در نظرسنجی انجام شده در این نمایشگاه، درخواست بالایی از سوی شهروندان ونزوئلایی برای خرید محصولات ایرانی ایجاد شده است و بر این اساس حدود ۸۰ هزار درخواست خرید ثبت شده است که امیدواریم بتوانیم با همکاری خوبی که ایجاد شده روند ارسال خودروهای ایرانی به سرعت انجام بگیرد.
محمد علی تیموری، مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به این که صادرات خودرو سایپا موجب ارزآوری مناسبی برای سایپا خواهد بود گفت: تا پایان سال جاری صادرات خودروهای گروه سایپا به عراق و ونزوئلا ۴۰ میلیون دلار خواهد بود و در حوزه لوازم یدکی نیز ۱۰ میلیون دلار ارز آوری ایجاد خواهد شد.
وی ادامه داد: تا به امروز صادرات محصولات سایپا در حجم کمتری به سایر کشورها ارسال شده است و این برای نخستین بار است که محموله هزار دستگاهی از محصولات این گروه به کشور دیگری ارسال می شود. این موضوع نشان دهنده استقبال خوب مردم کشور ونزوئلا از محصولات گروه سایپا است.
تیموری در ادامه اضافه کرد: ما هم اکنون در حال برنامه ریزی برای تولید و ارسال محموله ۲ هزار دستگاهی بعدی محصولات هستیم.
وی در ارتباط با توانمندی های موجود در گروه سایپا گفت: در گروه خودرو سازی سایپا تمام زیر ساخت فرایندهای تولید از بدنه، رنگ، مونتاژ و پرس و همچنین زنجیره قطعه سازی شامل هزار قطعه ساز وجود دارد و این خودروساز در طول ۴۰ سال به دانش مناسبی در این زمینه دست پیدا کرده است.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا همچنین تصریح کرد: خوشبختانه در صنعت خودرو توسعه جامع در کشور صورت گرفته و بزرگترین فولاد سازی در خاورمیانه در کشور برای تولید ورق های خودرو وجود دارد. همچنین بیش از ۲۰ شرکت پتروشیمی با هدف تولید مواد اولیه خودروها در بخش پلیمر، رنگ و مواد شیمیایی فعال است. در بخش لوازم برقی و الکتریکال خودروها نیز شرکت های دانش بنیان خوبی در ایران شکل گرفته و درحال فعالیت است.
وی اضافه کرد: در بدترین شرایط تحریم در شرکت سایپا ۲ هزار خودرو به صورت روزانه تولید می شود که نشان دهنده توانمندی بالای این گروه خودرو سازی است.
تیموری همچنین ابراز امیدواری کرد که علاوه بر ارسال کامل خودروها به کشور ونزوئلا، خط تولیدی نیز در این کشور ایجاد شود که تمام فرایند تولید بدنه و رنگ آمیزی در آن صورت بگیرد. در این صورت می توان در سال حداقل ۱۰۰ هزار تولید انجام داد.
به دنبال حجم بالای درخواست ۲۰۰ هزار دستگاهی محصولات سایپا از سوی ونزوئلا، دو طرف خواهان راه اندازی مجدد خط تولید خودروهای سایپا در این کشور هستند و به زودی خط تولید خودرو ونیراتو، در آن کشور مجددا راه اندازی خواهد شد. این شروع روند صادرات به کشور ونزوئلا، می تواند زمینه پرداخت بدهی های قبلی کشور ونزوئلا به ایران را فراهم کند.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایده خودرو » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.
تشکیل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با هدف تمرکز بر کلیه امور مربوط به جمع آوری، نگهداری، اداره و فروش اموالی که به موجب قانون به تملک، تصرف، تحت توقیف یا مدیریت دولت در آمده اند؛ به وجود آمده است. در این زمینه معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی از خریداری همه انبارها، جذب ۶۹۷ نفر نیروی جدید، ایجاد سامانه نظارت برخط و لحظه ای بر فعالیت انبار تملیکی خبر داده است. در ادامه این مقاله با مجله هزاره همراه شوید.
وضعیت انبار تملیکی در کشور
بر اساس گزارشی از وزارت امور اقتصادی و دارایی، «علی جمشیدی» اظهار داشت: ۱۳۸ انبار داریم که از این تعداد فقط ۲۴ انبار در مالکیت سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی است و بقیه آنها، اجارهای هستند.
وی اضافه کرد: یک مورد از این انبارها سوله است و ۸۳ درصد کل انبارهای سازمان اجاره ای هستند. مجموع این انبارها ۱۶۰ هزار متر مربع است که سالانه هم ۲۴ میلیارد تومان اجاره بابت این انبارها پرداخت می شود.
معاون توسعه مدیریت سازمان اموال تملیکی تصریح کرد: با توجه به نقش سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی جای تعجب است که ۸۳ درصد از کل انبارها اجاره ای است. زمانی که انبار غیر تملیکی باشد نمی توان استانداردهای مهمی مانند اطفای حریق، تعمیرات اساسی و غیره را در آنها اعمال کرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه این انبارها تملیکی نیستند؛ نمی توانیم آنها را تجهیز کنیم و در همین زمینه در یک سال اخیر به اندازه ۶ سال گذشته انبار خریداری کرده ایم. این به معنای آن است که ۶۴۰۰ متر مربع به مجموع انبارهای تملیکی اضافه کرده ایم که این انبارها در استان های هدف هستند. از بابت مساحت نیز در انبار تملیکی خوزستان یک انبار تملیکی مکانیزه و تجهیز شده است.
جمشیدی در ادامه اظهارات خود اضافه کرد: ۲۴ انبار تملیکی داشتیم که ۴ انبار در یک سال اخیر اضافه شده و به ۲۸ انبار رسیده است. از نظر متراژی نیز به همین نسبت رشد داشته است. در سال جاری حدود ۱۴ هزار مترمربع نیز کالا قفسه بندی شده است.
بر اساس اظهارات معاون توسعه مدیریت سازمان اموال تملیکی، تا پیش از این همه کالاها بر روی هم تلنبار می شدند و امکان دسترسی به آنها وجود نداشت. این شرایط موجب شده بود تا احتمال سرقت و فساد این کالاها افزایش پیدا کند. در حالیکه قفسه بندی ظرفیت انبارها را تا سه برابر افزایش می دهد. این قفسه ها ۳ یا ۴ طبقه است.
جمشیدی همچنین اعلام کرد که قرار است تا پایان دولت سیزدهم ۵۰ درصد از کل انبارها خریداری و مکانیزه شود. مساله قفسه بندی کل انبارها در کل کشور نیز تا یک سال آینده انجام خواهد شد و تا پایان دولت سیزدهم ۷۰ درصد کالاها در انبارهایی خواهند بود که متعلق به سازمان است.